onsdag 27. januar 2010

Toast med chevre og honning


Dette er en enkel og god rett, kan brukes som en forrett eller som lunch.


Du trenger:

4 grove brødskiver, jeg bruker rugbrød.

120 gr chevre

2 ss flytende honning

2 ss pinjekjerner


Smør skivene med meierismør på begge sider, og skjær dem til i ønsket fasong.

Varm olje i panna og rist skivene på begge sider.

Rist pinjekjerner i en tørr panne, de er ferdige når de er gyllenbrune.

Skjær skiver av osten, og legg i en varm panne til den begynner og smelte.

Legg osten på skivene og ha på flytende honning.

Dryss over pinjekjernene.

Lag en dressing av olivenolje, sennep og balsamico-olje.

Vend den inn i litt ruccola-salat og cherrytomater.

Klar til servering.


bildet er hentet fra vg.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar