søndag 24. januar 2010

Liba-pizza


Dette er en veldig enkel og rask måte og lage pizza på.

Bunnen er libabrød, som ofte er brukt som lefse når du spiser kebab.

Som fåes kjøpt på de fleste innvandrerbutikker.


Du trenger:
libabrød
grovhakkede tomater
ost
fyll
løk
hvitløk


Tomatsaus: press et fedd hvitløk og hakk en halv gul løk. Dette stekes i litt olje til løken blir blank.

Ha så i boksen med tomatene og krydre sausen. Jeg bruker oregano, salt og pepper.

La sausen koke en 10 min tid, bruk så en stavmixer eller en blender og kjør sausen til den er glatt.


Legg libabrøene på brett med bakepapir under, ha på saus, ost og det fyllet du ønsker.

som foreksempel: artiskjokkhjerter, skivet sopp, tomater, spekeskinke.

Jeg bruker ekte fersk mozzarella, jarlsberg og gorgonzola.

Pizzaen stekes på 200 grader i ca 10 til 12 min.

Dryss gjerne litt ruccola og revet parmesan over.



Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar