dette er en lettvindt og god fiskemiddag for 2 pers.
Ingredienser:
300 g laksefilet
salt og pepper
Bulgursalat:
75 g bulgur
1 1/2 dl vann
1/4 ts salt
2 1/2 ss bladpersille
1 ss mynte, frisk
1 plommetomat
1/4 agurk
1 1/2 ss rødløk
1 hvitløkbåt
2 ss sitronsaft, presset
2 ss olivenolje
1 ss rosiner
25 g kikerter i boks
25 g cottage cheese
Framgangsmåte:
Begynn med å lage bulgursalaten. Se framagangsmåte lengre ned. Skjær laksefileten i skiver, 600 g i 12 skiver. Stek laksen på varm panne bare på den ene siden i 2-3 minutter.
Framgangsmåte Bulgursalat :
Kok opp vann med litt salt, ha i bulguren og la trekke under lokk i 15 minutter (se anvisning på pakken). Rør av og til. Avkjøl. Hakk persille og mynte. Kutt tomat og agurk i terninger. Grovhakk rødløk og finhakk hvitløk.
Bland sammen alle ingrediensene til salaten.
Legg laksen over salaten og server.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar