tirsdag 19. januar 2010

Tirsdagsmiddag



dette er en lettvindt og god fiskemiddag for 2 pers.


Ingredienser:

300 g laksefilet

salt og pepper

Bulgursalat:

75 g bulgur

1 1/2 dl vann

1/4 ts salt

2 1/2 ss bladpersille

1 ss mynte, frisk

1 plommetomat

1/4 agurk

1 1/2 ss rødløk

1 hvitløkbåt

2 ss sitronsaft, presset

2 ss olivenolje

1 ss rosiner

25 g kikerter i boks

25 g cottage cheese


Framgangsmåte:

Begynn med å lage bulgursalaten. Se framagangsmåte lengre ned. Skjær laksefileten i skiver, 600 g i 12 skiver. Stek laksen på varm panne bare på den ene siden i 2-3 minutter.

Framgangsmåte Bulgursalat :

Kok opp vann med litt salt, ha i bulguren og la trekke under lokk i 15 minutter (se anvisning på pakken). Rør av og til. Avkjøl. Hakk persille og mynte. Kutt tomat og agurk i terninger. Grovhakk rødløk og finhakk hvitløk.

Bland sammen alle ingrediensene til salaten.

Legg laksen over salaten og server.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar