
Dette er en kjempe-enkel og god rett.
Bruk fersk pasta, smaker mye bedre enn tørket.
2 pers
Du trenger:
250 gram fersk pasta
200 gr røkelaks
2 dl fløte
parmesan
1 liten purre
1 sjarlottløk
2 fett hvitløk
litt frisk timian
Finhakk hvitløk og sjarlottkøken.
Stekes i panna i ca 1 min, ha i hakket purre og fløte.
La det koke opp, krydres med salt og pepper og riv fersk parmesan over.
Del røkelaks-skivene i mindre skiver og ha en en liten skål.
Kok pastaen i lettsaltet vann som annvist på pakken.
Hell av vannet, og ha pastaen tilbake i kjelen.
Ha i fløtesausen og vend i pastaen.
Legg opp i dype tallerkner. Ha så laksen over pastaen, dryss revet parmesan og timian over.
bildet er hentet fra klikk.no
Bruk fersk pasta, smaker mye bedre enn tørket.
2 pers
Du trenger:
250 gram fersk pasta
200 gr røkelaks
2 dl fløte
parmesan
1 liten purre
1 sjarlottløk
2 fett hvitløk
litt frisk timian
Finhakk hvitløk og sjarlottkøken.
Stekes i panna i ca 1 min, ha i hakket purre og fløte.
La det koke opp, krydres med salt og pepper og riv fersk parmesan over.
Del røkelaks-skivene i mindre skiver og ha en en liten skål.
Kok pastaen i lettsaltet vann som annvist på pakken.
Hell av vannet, og ha pastaen tilbake i kjelen.
Ha i fløtesausen og vend i pastaen.
Legg opp i dype tallerkner. Ha så laksen over pastaen, dryss revet parmesan og timian over.
bildet er hentet fra klikk.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar