søndag 14. februar 2010

Hjemmelaget hamburger


En hambuger er ikke og forakte av og til.

Her er en fin oppskrift.


4 pers.

Du trenger:


400 gram kjøttdeig eller karbonadedeig. (gjerne økologisk)

1 ts salt

1/4 ts pepper

1/2 dl vann

2 ss olje til steking

salat

tomat

paprika

løk

sylteagurk

hamburgerbrød og dressing


Rør inn salt og pepper i kjøttdeigen, ikke rør for lenge da kjøttet kan bli seigt.

Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker.

Klem så kakene til flate burgere.

Stek burgerne på sterk varme 1-2 min på hver side.

Vis du liker ost på burgern, ha på skiver av cheddar det siste minuttet.

Varm burgerbrødene som anvist på pakken, og dander din egen burger etter ønske.


bilder er hentet fra krydder.org





Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar