
Hjemmelaget fiskegrateng er kjempegodt, her har jeg funnet en god og spennende oppskrift.
4 pers
Du trenger:
70 gram margarin
70 gram hvetemel
5 dl melk
4 egg
600 gr kokt torsk
4 dl kokt makaroni
1 pk babyspinat
1 ts salt
1/4 ts muskat
1/2 ts malt sort pepper
70 gram usøtet sprøkavring
50 gram engelsk cheddar
Lag en tykk saus av margarin, mel og melk.
Skill eggene og ha plommene i sausen
Bland inn fisken, makaroni og spinat.
Smak til med krydder.
Pisk hvitene stive og vend inn.
Ha blandingen i en smurt ildfast form.
Dryss over sprøkavring og cheddar.
Stek på midterste rille i ca 30 min på 180 grader.
Server med kokte poteter, smeltet smør og grønn salat.
Bildet er hentet fra matoppskrift.no
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar