tirsdag 16. februar 2010

Fiskegrateng med spinat og cheddar


Hjemmelaget fiskegrateng er kjempegodt, her har jeg funnet en god og spennende oppskrift.


4 pers

Du trenger:

70 gram margarin

70 gram hvetemel

5 dl melk

4 egg

600 gr kokt torsk

4 dl kokt makaroni

1 pk babyspinat

1 ts salt

1/4 ts muskat

1/2 ts malt sort pepper

70 gram usøtet sprøkavring

50 gram engelsk cheddar


Lag en tykk saus av margarin, mel og melk.

Skill eggene og ha plommene i sausen

Bland inn fisken, makaroni og spinat.

Smak til med krydder.

Pisk hvitene stive og vend inn.

Ha blandingen i en smurt ildfast form.

Dryss over sprøkavring og cheddar.

Stek på midterste rille i ca 30 min på 180 grader.

Server med kokte poteter, smeltet smør og grønn salat.


Bildet er hentet fra matoppskrift.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar